O nama

Mi smo mala obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u taxi prijevozu putnika, sa izvrsnim kvalifikacijama i preporukama. Naši vozači su kvalificirani, profesionalni, ljubazni i nenametljivi, svi sa položenim stručnim ispitima o poznavanju grada Zagreba i cijele Republike Hrvatske. Mi Vam garantiramo profesionalnu i brzu uslugu transfera na sve destinacije u Republici Hrvatskoj i izvan nje po pristupačnim cijenama.

 
 

Usluge


Prijevoz od i do aerodroma

Naša profesionalna taxi usluga vozi iz bilo koje hrvatske zračne luke, pretežno iz Zračne luke Franjo Tuđman, Zagreb, a dostupna je 24 sata dnevno. Sve što trebate učiniti je izvršiti rezervaciju za prijenos; online, putem e-maila ili telefonom.

Pružamo prijevoz od i do glavne zračne luke Zagreb Franjo Tuđman. Možete odabrati bilo koje odredište na području Zagreba ili šire regije i rezervirati tranfer. Ako Vam odgovara, možemo Vas odvesti izravno na druge hrvatske zračne luke kao što su Rijeka, Zadar, Pula, Split ili Dubrovnik.

Taxi prijevoz

Mi Vam nudimo taxi prijevoz od Zračne luke Zagreb do svih marina i trajektnih luka u Hrvatskoj. S nama možete uživati na izletu u sve nacionalne parkove Hrvatske, gradove i popularne turističke i povijesne destinacije.

Hrvatska je također zemlja prijateljstva, tako da možete odabrati svoj taxi prijevoz do različitih koncerata, glazbenih i filmskih festivala, sportskih i svih ostalih događaja koji odgovaraju Vašim željama.

Od vrata do vrata

S nama možete učinkovito izbjeći javni prijevoz u gradu Zagrebu, dopustite da Vas odvedemo oko grada, privatno i opušteno. Posvećeni smo pružanju izvanredne taxi usluge za turiste u Zagrebu i okolici.

Naši pouzdani i ljubazni vozači imaju turističku potvrdu za opsežno poznavanje lokalnog područja i osigurat će Vam siguran dolazak na odredište na vrijeme.

Sretan put!